За ЧИСТА и КРАСИВА КОЖА!
Само за 20 минути лицето ви може да бъде почистено от пъпки, комедони и черни точки без зачервяване, болка и период на възстановяване.
Водното дермабразио е иновативна система за почистване, изглаждане и подмладяване на кожата, която напълно замества познатите техники, използвани до сега. Това специално дермабразио полира кожата с помощта на различни течни продукти, които проникват в дълбочина, благодарение на воден поток и вакуумен режим. Този метод напълно хидратира кожата и прави третирането по-ефективно и професионално.
Водното дермабразио е система, която комбинира няколко етапа:
Това е една подготовка за освобождаване на кожата от нечистотиите в порите, като ги омекотява без да ги нарани. В същото време се разкъсват връзките между мъртвите клетки, което улеснява тяхното отстраняване при следващия етап.

ЕКСФОЛИАЦИЯ
Чрез специална дюза се осъществява технологията “Вортекс”, която представлява завихряне на течност и въздух с помощта на вакуум, като едновременно мръсотията е всмуквана и изхвърляна в специален контейнер. Вакуумът от своя страна повишава тонуса на кожата, като подобрява микроциркулацията и лимфатичния дренаж.

ЕКСТРАКЦИЯ
Прави се, когато има дълбоки замърсявания и подкожни комедони, които не могат да се отстранят само с водна струя. Използва се специален серум, който има противовъзпалително действие.

Следва КИСЛОРОДЕН ДУШ и ФОТОТЕРАПИЯ.
Първо се използва синя светлина за успокояване на евентуални зачервявания при чувствителни кожи. Нанася се хидратиращ серум с хиалуронова киселина, след което следва Червена светлина. Изследванията доказват, че веднъж приета от клетките, тази светлина стимулира и засилва клетъчната активност и води до нарастване производството на колаген.

ВОДНОТО ДЕРМАБРАЗИО е:

ПроцедуриПлазмолифт – преобрази лицето си

Мезоконци с лифтинг ефект

Wish pro – Израелското чудо в козметиката

Водно дермабразио

Отстраняване на доброкачествени кожни образувания

Криотерапия (лечение с течен азот)

Мезотерапия

Филъри

Ботокс /Ботулинов токсин/

Химичен пилинг

IPL-процедури

Радиочестотен лифтинг

Липолазер